Cross Media Café - Coming Soon

07sep14:00
  17:00
Type: 
Cross Media Café
Locatie: 
Beeld en Geluid, Media Park
Inschrijfprijs: 
Gratis
30 deelnemers
Deelnemen
Programma

Op donderdag 7 september openen we traditiegetrouw het nieuwe mediaseizoen met het Cross Media Café Coming Soon. Wat zijn de cross mediale plannen van de omroepen voor het nieuwe seizoen? We vragen de hoofden nieuwe media van diverse omroepen en media bedrijven hun nieuwe projecten te presenteren. Nieuwe formats, online experimenten en crossmediale totaalconcepten.

Zodra het programma bekend is zullen we die hier plaatsen. Wil je in de tussentijd terugkijken naar de voorgaande edities, bekijk dan hier de videos van de presentaties. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom dit evenement, kun je ons volgen op Facebook en Twitter.

Presenteert jouw bedrijf dit najaar een innovatief project dat je wilt presenteren op het Cross Media Café? Stuur een voorstel naar Monique van Dusseldorp en wie weet sta je straks in de line-up van sprekers voor dit event.

Happy New Year! 

Aansluitend op het Cross Media Café organiseert Media Park de opening van het nieuwe mediaseizoen op het Joop van den Endeplein, rondom de SWITCHDeze feestelijke opening van het nieuwe mediaseizoen is speciaal voor alle mensen die op het Media Park werken! Een mooi moment om even lekker bij te kletsen met je collega’s na een welverdiende vakantie en plannen te maken voor een innovatief najaar. Iedereen is van harte welkom vanaf 17.00 uur om een gratis hapje&drankje te doen en te genieten van goede muziek!

Dutch Media Week 2017

Van 6 t/m 13 september is Hilversum het decor van de tweede editie van de Dutch Media Week. Dutch Media Week is een zevendaags evenement waarbij media in al haar facetten centraal staat. Een week lang organiseert en faciliteert Dutch Media Week ontmoetingen, kennissessies, experimenten en innovaties over media in al haar facetten. Verspreid over vele locaties door de hele stad vinden lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, congressen, debatten en festiviteiten plaats. Lees meer.